AVIZ

Sinner slår verdensetter og er klar til Medvedev-finale i Miami

2023 Miami Open - Day 13
2023 Miami Open - Day 13 (Al Bello/Ritzau Scanpix)

Sinner vandt med cifrene 6-7, 6-4, 6-2 og er nu klar til at møde den russiske verdensstjerne Daniil Medvedev i finalen søndag.

Medvedev vandt tidligere fredag over landsmanden Karen Khachanov i den anden semifinale. Her lød sejrscifrene på 7-6, 3-6, 6-3.

Med sejren slukkede Sinner håbet for Alcaraz om at vinde den såkaldte “Sunshine Double” – nemlig Masters 1000-turneringerne i Miami og Indian Wells, som han for nylig vandt.

Samtidig mister Alcaraz sin førsteplads på verdensranglisten, som Novak Djokovic overtager, skriver nyhedsbureauet AFP.

Alcaraz kæmpede tydeligvis med krampe i benene i tredje sæt, hvor han bevægede sig rundt med besvær.

Indimellem satte han sig ned på hug på baglinjen, mens han sendte bekymrede og forvirrede blikke ud til sit hold.

Daniil Medvedev sagde efter fredagens sejr, at han ved, at der venter ham hård modstand i finalen, men at han er i stand til at slå hvilken som helst spiller på ATP Touren.

– Jeg er nødt til at tro på mig selv. Jeg ved, at jeg er i stand til at vinde store turneringer. Jeg ved, at jeg kan spille godt og slå hvem som helst, sagde han ifølge AFP.

– Carlos er brandvarm for tiden, men man kan ikke vinde 100 kampe i træk. På et tidspunkt er der nogen, der hælder vand på bålet. Det bliver måske Sinner i dag eller mig på søndag, sagde Medvedev, inden fredagens anden semifinale var afgjort.

Søndagens finale mod Sinner bliver Medvedevs femte finale i streg på ATP Touren.

Hos kvinderne sikrede Petra Kvitova sig fredag en plads i finalen med en sejr på 7-5, 6-4 over rumænske Sorana Cirstea.

Den tjekkiske veteran møder i finalen Wimbledon-mesteren Elena Rybakina, der torsdag slog amerikanske Jessica Pegula i den anden semifinale.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere