AVIZ

Simon Kvamms duo Rosél vinder årets X Factor

X Factor liveshow finale
X Factor liveshow finale (Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Det blev Rosél, der kunne bryde ud i sejrsjubel på scenen i Arena Randers efter at være blevet kåret som vinder af programmet i 2023.

Gruppen har haft Simon Kvamm som dommer. Det er Simon Kvamms debut ved X Factor-dommerbordet og derfor også første gang, at en af hans deltagere vinder.

Med sejren følger ikke kun titlen og æren som X Factor-vinder, men også en pladekontrakt og udstyr til et hjemmestudie.

I finalen kæmpede Simon Kvamms gruppe og hans unge solist, 17-årige Theodor, samt Thomas Blachmans gruppe, Sigalaz, om X Factor-trofæet.

Dommer Kwamie Liv, som nu netop har afsluttet sin anden dommertørn i “X Factor”, måtte overvære en finale uden noget på spil, da hendes tre udvalgte talenter var blevet stemt ud i ugerne forinden.

Den sidste deltager måtte hun sige farvel til lige inden finalen, da 21-årige Nambahlou røg ud af programmet.

Bookmakerne havde på forhånd spået Theodor som vinder, men han var den første, der røg ud af finalen, da seerne skulle stemme på deres favoritter.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere