AVIZ

Sam Smith er første navn på Smukfest-plakaten for 2024

France Christian Cowan Spring Summer 2024

Det bliver den britiske sanger Sam Smith, der indtager Bøgeskoven i Skanderborg, når festivalen løber af stablen i august 2024.

Det skriver Smukfest på Facebook.

– Svaj løs med din ven under armen, lad følelserne få frit løb til de store ballader, eller vis dine frækkeste dansetrin til hits som “Unholy” og “Desire”, skriver Smukfest.

Sam Smith er især kendt for sin karakteristiske vokal og monsterhits som “Stay with me”, “Lay me down”, “Too good at goodbyes” og “Money on my mind”.

Billetsalget til næste års Smukfest åbner om to uger 7. november klokken 10.00, hvor man kan sikre sin billet til blandt andet at komme ind og høre den britiske popsanger.

Der er endnu ikke annonceret andre navne på plakaten for 2024.

Sam Smiths musikalske gennembrud kom med sangene “Latch” med den elektroniske musikduo Disclosure i 2012 og “La la la” med den britiske DJ Naughty Boy i 2013.

Debutalbummet, “In the Lonely Hour”, udkom i 2014, og det skaffede sangeren seks grammy-nomineringer og heraf fire grammy-trofæer i 2015.

Et af de blå stempler i musikbranchen er, når man som sanger og sangskriver får æren af at lave et soundtrack til en James Bond-film.

Det gjorde Sam Smith i 2015 til filmen “Spectre”.

Sangen “Writings on the wall” vandt både en Golden Globe-pris og en Oscar for bedste originale sang i 2016.

Med sine i dag tre albumudgivelser, den seneste “Gloria” i 2023, har Sam Smith i alt solgt knap 40 millioner eksemplarer.

Sidste år formåede Smukfest at sælge alle festivalens 30.000 partoutbilletter på blot 74 minutter, inden et eneste navn var blevet offentliggjort.

Hvis man ønsker at deltage i Smukfest, så er der også en mulighed for at købe en endagsbillet. De bliver dog først sat til salg i februar.

Festivalen foregår fra 4. til 11. august næste år.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere