AVIZ

Regionsrådsformand vil i Folketinget for Socialdemokratiet

Pressemøde om Covid-19 i Faxe Kommune
Pressemøde om Covid-19 i Faxe Kommune (Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Indstillingen sker med støtte fra den socialdemokratiske byrådsgruppe i kommunen.

Det skriver kredsen i en pressemeddelelse sendt til Ritzau.

Siden 2018 har Heino Knudsen været regionsrådsformand for Region Sjælland.

Han har dog ikke tænkt sig at stoppe som regionsrådsformand her og nu.

– Jeg vil fuldt ud fortsætte mit nuværende arbejde for Region Sjælland som regionsrådsformand frem til næste regionsrådsvalg i 2025, hvor vi skal have en ny socialdemokratisk spidskandidat klar i Region Sjælland, siger Heino Knudsen i pressemeddelelsen.

Som folketingskandidat i kredsen ville han skulle afløse Thorkild Holmboe-Hay, der har valgt ikke at genopstille. Han opnåede ikke valg ved folketingsvalget i november sidste år.

– Jeg vil gå til opgaven med stor energi, ydmyghed og engagement, og jeg håber på medlemmernes opbakning på næste generalforsamling, siger Heino Knudsen.

– Vi har rigtig gode fremtidsmuligheder i vores landsdel, og det vil være en stor ære at arbejde for at realisere disse muligheder som borgernes repræsentant i Folketinget.

Heino Knudsen skal vælges på en kredsgeneralforsamling, før han officielt er ny folketingskandidat.

– Heino Knudsen har gennem sit lederskab af regionsrådet vist store politiske evner, engagement, flid og stor samarbejdsevne, siger kredsformand Bjarne Petersen i pressemeddelelsen.

– Det er vores håb og ønske, at vi med Heino som folketingskandidat kan få disse kompetencer repræsenteret på Christiansborg efter næste folketingsvalg.

Ved seneste kommunalvalg i 2021 fik Heino Knudsen over 50.000 personlige stemmer.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere