AVIZ

Politiet jagter mand efter voldtægt: Set på cykel med fladskærm

MAND DER CYKLER BAGFRA

Bag på cyklen havde manden fastspændt et stort fladskærms-tv, viser overvågningsbilleder fra området.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Cyklen er en rød eller rødlig damecykel med gul bagskærm og cykelkurv. Borgere, der har set en mand på en sådan cykel med et fladskærms-tv bagpå, opfordres til at kontakte politiet.

Den mistænkte blev set cykle omkring i Grønlandskvarteret lørdag fra cirka 17.30 til 18.30 iført en T-shirt, selv om det var blæsende og regnfuldt.

Overvågningsbillederne er fredag blevet offentliggjort af politiet. Desuden har politiet udsendt billeder af et par sandaler og en bluse, som blev fundet på gerningsstedet i Østerådalen i Aalborg.

En 32-årig kvinde blev fredag lidt efter klokken 16 overfaldet og udsat for fuldbyrdet voldtægt på stisystemet i Østerådalen.

Cirka en halv time senere blev en 46-årig kvinde overfaldet i samme område. Hun blev forsøgt voldtaget, men da hun råbte om hjælp til en forbipasserende, stak gerningsmanden af.

Den mistænkte er tidligere blevet efterlyst med billeder.

Vidner har efterfølgende fortalt politiet, at den mistænkte ikke taler dansk og heller ikke umiddelbart taler engelsk. Han har sagt enkelte ord på tysk og fransk, men politiet vurderer, at hverken tysk eller fransk er hans modersmål.

Genkender man de sandaler eller den bluse, som er fundet på gerningsstedet, eller hvis man har andre oplysninger, der kan være relevante for opklaringen af sagen, opfordres man til at kontakte politiet.

– Ring hellere én gang for meget end én for lidt. Vi skal have den her sag opklaret, siger Carsten Straszek, der er politikommissær og efterforskningsleder, i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere