AVIZ

Perry stedt til hvile i Los Angeles omgivet af Venner-skuespillere

FILE PHOTO: Cast member Matthew Perry attends the premiere of the film

Det er ifølge underholdningsmedier sket ved en privat ceremoni fredag eftermiddag lokal tid.

Her var familiemedlemmer og de andre hovedrolleindehavere fra den ekstremt populære 90’er-serie til stede.

Ceremonien fandt sted på kirkegården Forest Lawn i Hollywood Hills i Los Angeles få kilometer fra Warner Brothers-studiet, hvor “Venner” blev optaget.

Det er også på Forest Lawn-kirkegården, at man finder gravstederne for stjerner som Michael Jackson og Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, der spillede den næsten altid sarkastiske Chandler Bing i “Venner” fra 1994 til 2004, blev lørdag for en uge siden fundet død i sit hjem i Los Angeles. Han blev 54 år.

Både i Danmark og resten af verden har fans udtrykt deres sorg.

De fem andre hovedrolleindehavere – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer – udsendte mandag en fælles udtalelse, hvor de hyldede deres mangeårige kollega.

– Vi er alle helt og aldeles knuste over Matthews død. Vi var mere end bare medskuespillere. Vi er en familie, lød det.

Alle fem “Venner”-skuespillere var ifølge underholdningsmediet TMZ til stede ved ceremonien. I alt var der omkring 20 mennesker forsamlet omkring begravelsesstedet, beretter mediet.

/ritzau/Reuters

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere