AVIZ

Norsk cykelhold udtager to danskere til Tour de France

CYCLING-FRA-PARIS-NICE-2023
CYCLING-FRA-PARIS-NICE-2023 (Anne-Christine Poujoulat/Ritzau Scanpix)

Gregaard og Charmig er de første danske ryttere, der officielt er udtaget til Touren.

Flere andre cykelhold ventes i de kommende dage at udtage deres Tour-hold, og heriblandt vil Jonas Vingegaard efter planen blive annonceret officielt hos Jumbo-Visma.

Ud over de to danskere hos Uno-X er sprinteren Alexander Kristoff udtaget til Touren. Han er på papiret holdets største navn.

Gabriel Rasch, der er ledende sportsdirektør hos Uno-X, forklarer lidt om danskernes rolle. Han har store forventninger til Gregaard, som får lov til at gå med i udbrud.

– Han har en særlig næse for at komme med i udbruddene, og han er helt sikkert en af dem, vi gerne vil se i udbrud eksempelvis på etaperne i Massif Central.

– Får han muligheden, kan han lave noget stort, siger Gabriel Rasch.

Også Charmig får lovende ord med på vejen.

– Han har noget x-faktor. Vi har set tidligere, at han er en god afslutter, kan komme i udbrud, og han klatrer virkelig godt, lyder det fra sportsdirektøren.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere