AVIZ

Milliardærsøn erkender rolle i norsk studerendes død efter 15 år

BRITAIN NORWEGIAN SOCIALITE
BRITAIN NORWEGIAN SOCIALITE (Metropolitan Police/Ritzau Scanpix)

Det sker i udtalelser til norske TV 2 og britiske BBC i forbindelse med en dokumentarserie, som er et samarbejde mellem de to medier. Udtalelserne bliver bragt på mediernes hjemmesider tirsdag morgen.

23-årige Vik Magnussen blev i 2008 fundet død i et kælderrum i det lejlighedskompleks, hvor milliardærsønnen Farouk Abdulhak boede.

Abdulhak, som er blandt de mest eftersøgte personer hos Londons politi, erkender i en tekstbesked, at det var en “sexulykke, som gik galt”.

– Jeg beklager dybt for den uheldige ulykke, som skete, skriver han i en anden besked ifølge TV 2.

En obduktionsrapport efter fundet af Vik Magnussen beskrev, at hun døde af et “pres mod halsen”.

På hendes krop blev fundet 43 sår og snitsår, beskriver medierne. Mange af sårene var “typiske for overfald eller af den slags, man får i en kamp”, står der i obduktionsrapporten ifølge BBC.

Udtalelserne fra Farouk Abdulhak er et resultat af en længere dialog mellem BBC-journalisten Nawal Al-Maghafi og milliardærsønnen.

De to fik først kontakt via Snapchat.

I flere tekstbeskeder beskriver Farouk Abdulhak blandt andet, at han ikke kan huske, hvad der skete. Han forklarer sig blandt andet med kokain.

Farouk Abdulhak har aldrig før talt om sagen ifølge det britiske medie og afviser at vende tilbage til Storbritannien, da det er “for sent”.

Hans far, Shaher Abdulhak, var blandt Yemens rigeste og mest magtfulde mænd og var blandt andet involveret i handel med sukker og olie. Han døde i 2020.

Både Farouk Abdulhak og Martine Vik Magnussen studerede på Regent’s Business School i London.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere