AVIZ

Lars Eller gør lyndebut for Stanley Cup-mesterholdet i NHL

Devils Avalanche Hockey
Devils Avalanche Hockey (David Zalubowski/Ritzau Scanpix)

Desværre for danskeren og co. endte kampen med et 5-7-nederlag til New Jersey Devils.

Lars Eller startede i holdets tredje kæde og fik i alt 14 minutter og 28 sekunder på isen.

Efter at være kommet bagud 1-3 i første periode så det svært ud for Colorado Avalanche.

Da New Jersey Devils gjorde det til 5-1 efter knap seks minutter af anden periode, så det nærmest umuligt ud.

Men tre mål på godt to minutter for Colorado gav liv i kampen igen, inden New Jersey Devils udbyggede føringen til 6-4.

I tredje periode skabtes der igen håb i Colorados geledder. Russiske Valeri Nichushkin reducerede til 5-6 for Colorado Avalanche, og holdet kunne begynde at lede efter en udligning.

Den kom dog aldrig, og i stedet kunne schweiziske Nico Hischier hamre pucken i et tomt net og gøre det til 7-5 for New Jersey Devils, efter at Colorado havde taget holdets målmand af isen.