AVIZ

Kyle Walker slipper for tiltale for påståede krænkelser på bar

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig
Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig (Lee Smith/Ritzau Scanpix)

Det oplyser politiet i Cheshire ifølge nyhedsbureauet AFP.

Politiet startede en efterforskning af hændelserne, efter at den engelske avis The Sun udgav videoovervågning af Walker på en bar i Wilmslow, der ligger 14 kilometer syd for Manchester, 8. marts.

Overvågningsbilleder af den engelske landsholdsspiller blev delt på sociale medier.

Her kunne man se ham berøre mindst en kvinde, blotte sine kønsdele for andre kvinder og i første omgang forlade baren uden at betale.

Hændelsen skal angiveligt have fundet sted 5. marts, efter at Manchester City havde vundet 2-0 over Newcastle i Premier League.

– Betjente har færdiggjort deres undersøgelser, som inkluderede at tale med dem, der var direkte involveret, siger en talsmand for politiet i Cheshire ifølge AFP.

– En 32-årig mand fra Prestbury deltog frivilligt i en afhøring på politistationen 16. marts. Det er blevet håndteret uden for retssystemet, og sagen er nu afsluttet.

Det britiske medie Sky Sports skriver også, at 32-årige Walker frivilligt er blevet afhørt.

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, har beskrevet hændelser som en “privat sag”, der er blevet håndteret intern.

Træneren for det engelske landshold, Gareth Southgate, siger, at han har “talt meget” med Walker, inden han blev udtaget til landsholdets EM-kvalifikationskampe med Italien og Ukraine.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere