AVIZ

Kronprins Frederik bliver kransekagefigur for badminton-VM

Kronprinsen deltager i konferencen
Kronprinsen deltager i konferencen (Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix)

Fredag har Badminton Danmark nemlig afsløret, at han er udnævnt som protektor for VM, der løber af stablen på dansk grund i august.

Det er ikke første gang, at kronprins Frederik påtager sig den rolle. Han havde den således også, da Danmark var vært for VM i 2014.

– I Badminton Danmark er vi utrolig stolte over, at Hans Kongelige Højhed har takket ja til at være protektor, siger Kristian Pinderup Langbak, der er direktør i Badminton Danmark.

– Kronprinsen er jo meget sportsinteresseret, og det giver stor værdi for og respekt om VM i badminton at have ham som protektor, lyder det fra direktøren.

Danmark er efterhånden en erfaren vært for VM i badminton.

Det er således femte gang, at verdens bedste badmintonspillere kommer til Danmark for at dyste om verdensmesterskabet.

VM begynder 21. august i Royal Arena og slutter 27. august.

Viktor Axelsen må betragtes som Danmarks bedste bud på en guldmedalje.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere