AVIZ

Knap halvdelen af stormflodsramte hørte ikke fra forsikringen det første døgn

Præstø: Ødelæggelser og oversvømmelser efter det voldsomme vejr

54 procent af de borgere, der anmeldte skader ved stormfloden, hørte tilbage fra deres forsikringsselskaber et døgn efter anmeldelsen.

Der er ellers fælles forståelse om, at det som udgangspunkt skal ske indenfor et døgn.

Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse på baggrund af en undersøgelse.

Derfor har erhvervsminister Morten Bødskov inviteret forsikringsbranchen til møde for at gøre status over arbejdet med at hjælpe de stormflodsramte borgere, oplyser ministeriet.

– Det vigtigste for mig er, at de danske forsikringskunder får en ordentlig og tryg behandling. Det handler først og fremmest om svartid og så er det vigtigt, at selskaberne gør kunderne opmærksomme på de muligheder, der er, som for eksempel genhusning, siger Morten Bødskov i pressemeddelelsen.

– Nu har jeg inviteret branchen ind, så de kan komme med en forklaring på, hvordan og hvor hurtigt de har taget hånd om deres kunders behov, siger han.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere