AVIZ

Joachim Andersen får 75-årige Roy Hodgson som manager

FILE PHOTO: Premier League - Crystal Palace v Arsenal
FILE PHOTO: Premier League - Crystal Palace v Arsenal (Stringer/Reuters)

Roy Hodgson overtager jobbet for resten af sæsonen, efter at Crystal Palace i fredags fyrede Patrick Vieira efter en række skuffende resultater.

Fra september 2017 og frem maj 2021 var Roy Hodgson også manager for Crystal Palace.

Tidligere i karrieren var Roy Hodgson cheftræner i FC København. Det var han i sæsonen 2000/2001. Han har også været træner i italienske Inter og Udinese samt engelske Fulham og Liverpool.

Desuden har han været landstræner for Schweiz, Finland og England. I sin aktive karriere spillede briten for Crystal Palace, hvor han er populær hos fansene.

Crystal Palace råder blandt andre over den danske landsholdsstopper Joachim Andersen.

Roy Hodgson er beæret over igen at skulle styre begivenhederne på Selhurst Park.

– Det er et privilegium at blive bedt om at vende tilbage til klubben, som altid har betydet så meget for mig, og at få den vigtige opgave at vende holdets seneste resultater.

– Vores eneste mål lige nu er at begynde at vinde og få de nødvendige point til at sikre overlevelse i Premier League, siger Roy Hodgson til klubbens hjemmeside.

Crystal Palace er uden en sejr i år og har ikke vundet en kamp siden 31. december, hvor holdet ude slog Bournemouth.

London-klubben er også slået ud af både FA Cuppen og Liga Cuppen.

Aktuelt ligger Crystal Palace nummer 12 i Premier League, men der er blot tre point ned til West Ham og Bournemouth under nedrykningsstregen.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere