AVIZ

Jada Smith afslører syv år gammelt brud med Will Smith

FILES-US-ENTERTAINMENT-FILM-SMITH

Det afslører Jada Smith i et interview med det amerikanske medie NBC op til udgivelsen af hendes nyeste bog, “Worthy”, som udkommer i november.

Dermed havde de to stjerner altså levet deres liv hver for sig i årevis, da det verdensberømte øjeblik indtraf til oscaruddelingen sidste år, hvor Chris Smith stak komikeren Chris Rock en lussing på scenen for en joke, som Rock havde fortalt om Jada Smith.

– Da vi kom til 2016 var vi bare ved at været udmattede af at forsøge, siger Jada Smith til NBC.

Rygterne om, at de to havde et åbent forhold, har svirret i årtier, men er gentagne gange blevet afvist af parret.

I 2020 erkendte Jada Smith dog, at hun havde haft et forhold med sangeren August Alsina nogle år forinden, mens hun havde været adskilt fra sin mand.

Interviewet fra NBC er ikke blevet frigivet i sin fulde længde, men ifølge klippet, som allerede er udkommet, er det den adskillelse, som har varet ved lige siden.

Adspurgt om, hvorfor de har holdt det skjult, at de er blevet separeret, siger Jada Smith i interviewet, at de ikke følte sig helt “klar”, og at de “stadig var ved at finde ud af, hvordan vi to kan være i et partnerskab med hinanden”.

– Vi nærer stadig en dyb kærlighed til hinanden, og vi skal finde ud af, hvordan det ser ud for os, siger hun.

Jada Smith har desuden omtalt hændelsen ved sidste års oscaruddeling i et uddrag af hendes bog, som er blevet offentliggjort onsdag.

Chris Rock fyrede fra scenen en vits af om Jada Smith, der lider af pletskaldethed og derfor har valgt at lade sig kronrage.

Det brød hendes mand sig ikke om, og han gik derfor op på scenen og tildelte komikeren en lussing.

I bogen skriver Jada Smith, at hun først troede, at lussingen var en på forhånd planlagt del af oscaruddelingen. Selv da hun opdagede, at det var en spontan hændelse, stod det ikke klart for hende, hvorfor Will Smith var så vred.

– Vi havde levet hvert vores liv, og vi var kommet som en familie – ikke som ægtepar, siger Jada Smith.

Jada Smith har desuden fortalt det amerikanske magasin People, at Chris Rock engang har inviteret hende på stævnemøde, fordi han troede, at hende og Will Smith var gået fra hinanden.

Jada Smith og Will Smith blev gift i 1997. De har to børn sammen, Jaden og Willow.

/ritzau/AFP

Andre læser også