AVIZ

Holger Rune mærkede sit spil bedre trods nederlag

TENNIS-ATP-CHN

Det skriver den 20-årige tennisstjerne på det sociale medie Instagram.

– Jeg mærkede mig selv og mit spil bedre i dag, end jeg har gjort et stykke tid, så nu er jeg sikker på, at jeg kan lave de sidste justeringer og afslutte året stærkt, skriver han og slutter af med en emoji, der forstiller en knyttet jernnæve.

Holger Rune tabte onsdag aften til serberen Miomir Kecmanovic med cifrene 6-7, 2-6. Serberen er nummer 53 på verdensranglisten.

Dermed er Rune ude af Stockholm Open, som danskeren vandt sidste år.

Det betyder også, at Holger Rune risikerer at falde yderligere ned på verdensranglisten, da han mister pointene fra sidste års triumf i Stockholm.

Aktuelt er Holger Rune nummer seks i verden.

Siden sin vellykkede indsats ved Wimbledon i juli, hvor han nåede kvartfinalen, er det gået ned ad bakke for Holger Rune, der har været plaget af rygproblemer og ikke har fået sit spil til at fungere.

Det betyder, at nederlaget i Stockholm blot er det seneste af en række. Ud af sine seneste 11 kampe har Rune tabt 10 af dem på tværs af turneringer.

Næste uge skal Holger Rune spille i Swiss Indoors i Basel.

Her nåede han sidste år helt til finalen, hvor han måtte se sig slået i to sæt af canadieren Felix Auger-Aliassime.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere