AVIZ

Franskmand forlader Chelsea og gør Benzema selskab i Al Ittihad

FILES-FBL-ENG-FRA-KSA-AL-ITTIHAD-KANTE
FILES-FBL-ENG-FRA-KSA-AL-ITTIHAD-KANTE (Justin Tallis/Ritzau Scanpix)

Det bekræfter Al Ittihad på det sociale medie Twitter.

– Lyt ej til de falske rygter. Kante er en Ittihad-spiller nu, skriver den saudiarabiske klub.

Jeddah-klubben har allerede skrevet kontrakt med N’Golo Kantes landsmand Karim Benzema. Dermed har den saudiarabiske klub skrevet kontrakt med to Champions League-vindere denne sommer.

Karim Benzema har allerede sendt en hilsen til sin nye holdkammerat på det sociale medie Instagram.

– Hej N’Golo. Jeg har engang fortalt dig, at du er den bedste felt-til-felt-midtbanespiller i verden. Nu glæder jeg mig til at spille med dig igen – selvfølgelig for det bedste hold i Saudi-Arabien. Vi ses i Jeddah, siger Benzema.

Kante svarer i samme opslag, at han glæder sig til at tørne ud for Jeddah-klubben.

– Tak, Karim. Godt at se dig igen. Tak for ordene. Jeg glæder mig til at spille med dig, den bedste spiller i verden, og jeg glæder mig til at spille med Tigrene (kælenavn for Al Ittihad, red.) foran fansene på Al-Jawhara Stadion, siger han.

Kanté blev for alvor et navn på den store scene, da han skiftede fra franske Caen til Leicester i England i sommeren 2015.

Klubben blev hyldet for sit fantastiske talentspejderarbejde, der også havde bragt Jamie Vardy og Riyad Mahrez til klubben, og chokerede fodboldverden ved at vinde Premier League i 2015-16-sæsonen.

Især Kanté blev kendt for sit enorme løbepensum og intelligente spil på midtbanen.

De egenskaber spillede en nøglerolle i mesterskabssæsonen for Leicester. Men bare et år efter at have forladt Frankrig rykkede franskmanden videre til Chelsea, hvor han var blandt de vigtigste spillere på holdet, som vandt mesterskabet i 2016-17-sæsonen og FA Cup i den efterfølgende sæson.

Franskmanden vandt desuden Champions League med Chelsea i 2021.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere