AVIZ

Fra i dag tager PostNord et billede af din pakke ved hjemmelevering

Foto: PostNord
Foto: PostNord

Pressemeddelelse

30.3.2023 11:22:09 CEST | PostNord Danmark

Siden start marts har pakkemodtagere i hele landet, der er tilmeldt PostNords fleksible leveringsløsninger Modtagerflex og Flexchange, modtaget et billede af deres pakker i PostNord appen, når de er afleveret på adressen. Et initiativ der er blevet taget rigtig godt imod, og som derfor nu udvides til også at gælde forsøg på hjemmelevering. 

– Vi leverer i år omkring 75 mio. pakker og selvom de faktiske sager, hvor et bud ikke ringer på, er forsvindende få, så lever fortællingen desværre endnu. Derfor skal vores bude fra i dag tage et billede af pakke og pakkemodtagerens indgangsparti for at dokumentere, at vi har været forbi og forsøgt at træffe modtageren hjemme. Det gør vi for at sikre større gennemsigtighed og på den måde gøre oplevelsen af at modtage pakker med os endnu bedre, siger Stine Sander, Pakke- og Kommunikationsdirektør i PostNord Danmark.

Tiltaget udrulles nationalt torsdag d. 30 marts og betyder, at PostNords pakkebude skal dokumentere, når de har forsøgt at levere en pakke. Det gøres ved at pakkebuddet tager et billede af pakke og pakkemodtagerens indgangsparti, hvis der ikke træffes nogen på adressen. Pakkebuddet tager billeder af alle pakker, der er forsøgt leveret, men det er kun pakkemodtagere der er MitID-valideret i PostNord appen der har adgang til billederne. Efter leveringsforsøget vil pakken efterfølgende blive afleveret på nærmeste udleveringssted, som det også hidtil har været proceduren.

I PostNord appen finder du alle informationer, du som modtager eller afsender af en pakke har brug for. Du kan bl.a. følge din pakkes rejse, købe porto og tilmelde dig Modtagerflex. PostNord appen kan downloades i App Store eller på Google Play.

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere