AVIZ

Formodet gerningsmand og tre børn er døde efter skoleskyderi i USA

Police officers arrive at the Covenant School, Covenant Presbyterian Church, after reports of a shooting in Nashville
Police officers arrive at the Covenant School, Covenant Presbyterian Church, after reports of a shooting in Nashville (Metropolitan Nashville Pd/Reuters)

Det skriver Metro Nashville Police Department på det sociale medie Twitter.

– Et skoleskyderi har fundet sted på Covenant-skolen, ved Covenant Presbyterian-kirken og på Burton Hills Drive, skriver politiet.

– Personen, der skød, blev mødt af politiet og er død.

Journalisten Peyton Kennedy fra den lokale tv-station WKRN skriver på Twitter, at politifolk har fortalt mediet, at mindst fire personer – inklusive gerningsmanden – er døde i hændelsen.

Ifølge flere medier har en talsmand for hospitalet Vanderbilt University Medical Venter fortalt, at tre børn blev bragt til hospitalet med skudsår, og at de alle tre blev erklæret døde efter ankomst.

Inden politiets udmelding skrev det lokale brandvæsen på Twitter, at man var til stede ved skolen, og at der var “adskillige patienter”.

Nashville er den største by og hovedstad i delstaten Tennessee.

På sin hjemmeside beskriver Covenant-skolen sig selv som en kristen privatskole, hvor børn kan gå frem til sjette klasse. Der går cirka 200 børn på skolen, der åbnede i 2001.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere