AVIZ

Foo Fighters’ løsslupne cirkusrock vender tilbage på Orange Scene

Foo Fighters

Nu gør Foo Fighters forsøget igen, når bandet fredag 5. juli afholder sin eneste skandinaviske koncert i 2024 på Roskilde Festivals største scene, skriver festivalen.

– Foo Fighters har vist sig som et band, der formår at blive ved med at udvikle sig og se frem, lyder det fra festivalens programchef, Anders Wahrén, i en pressemeddelelse.

Bandet med den tidligere Nirvana-trommeslager Dave Grohl i front udkom i sommer med sit 11. album, “But Here We Are”, der på kort tid nåede til tops blandt andet på den engelske albumhitliste.

– Med deres seneste album favner de en svær tid og transformerer den til en livsbekræftende fællesskabsoplevelse, som vi ser frem til at mærke på Orange Scene til sommer, tilføjer Anders Wahrén.

I 2021 blev Foo Fighters optaget i det hæderfulde Rock & Roll Hall of Fame. Bandet gæstede senest Roskilde Festival i 2017.

Her kvitterede Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo med fire ud af seks stjerner, hvor han kaldte koncerten for “løssluppen cirkusrock med Dave Grohl i en lystig hovedrolle som ustoppelig klovn”.

Anmeldere fra musikmagasinet Gaffa og B.T. var mere begejstrede og gav bandet fem stjerner.

For en uge siden annoncerede Roskilde Festival de første 16 navne på plakaten til festivalen 29. juni-6. juli.

Der er navne som den danske hiphopstjerne Gilli og den engelske sanger, sangskriver og musiker PJ Harvey.

Billetsalget til festivalen åbnede i sidste uge, og prisen for en partoutbillet er 2400 kroner.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere