AVIZ

Find de laveste elpriser og spar penge i hverdagen

Privatøkonomi udgør for mange danskere en stor bekymring i hverdagen. Føler du ofte, at du ikke har penge til hverken det ene eller det andet? Så kan du som det første gennemgå dit forbrug og prøve at finde ud af, hvor dine midler bliver af. Dertil kan det være en god idé, at du overvejer at udskifte nogle af dine udbydere ud til fordel for billigere løsninger. I det følgende kan du få hjælp med at finde de laveste elpriser. 

Sammenlign elpriser 

Vælter det konstant ind med tårnhøje elregninger, kan det være, at din el-leverandør er dyrere end det danske gennemsnit. Derfor bør du starte med at sammenligne elpriser online. Der findes adskillige pålidelige prissammenlignere, som du kan bruge i processen. Blandt andet kan du bruge Mine3tilbud.dk. Her kan du nemt og hurtigt indhente uforpligtende tilbud på levering af el.

Tjek hjemmesider 

Når du har fundet et par elselskaber, der ser fornuftige ud, skal du have kigget nærmere på deres hjemmesider. De bedste elselskaber har klare og letgennemskuelige priser. Nogle af dem kører dertil jævnligt tilbud, som du kun kan benytte dig af, hvis du bestiller via hjemmesiden. 

Kontakt elselskaberne 

Kontakt til elselskaberne er også essentielt i din jagt på de bedste priser. Ret henvendelse til de elselskaber, der opererer i dit område. Sørg for at spørge ind til både deres nuværende priser og til eventuelle prisstigninger inden for nærmeste fremtid. 

Gennemgå betingelserne 

Alle elselskaber har en række betingelser, som følger med deres services. Før du beslutter dig for et selskab, bør du grundigt gennemgå disse betingelser. På den måde kan du være helt med på, hvad du kommer til at betale – og hvorfor. 

Tal med andre forbrugere 

Stort set alle danske hjem forbruger el. Derfor har både dine naboer, dine venner og din familie sandsynligvis allerede masser af oplevelser i baggagen, når det kommer til elregninger og elselskaber. Spørg ind til dine bekendtes erfaringer. Personlige anbefalinger vil gøre processen mere effektiv og forsikre dig om, at du har truffet et fornuftigt valg, når du tager springet og skifter elselskab. 

Den pressede privatøkonomi 

Pengemangel er en stor stressfaktor. Men pengemangel behøver ikke at vare for evigt. Hvis du tager ansvar for din situation, lægger et budget og skærer ned på den overflødige del af dit forbrug, kan du få flere penge. Sørg for, at du ikke betaler mere for internet, varme og el, end du behøver, så vil du snart opleve mere luft i økonomien.  

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere