AVIZ

Filippas mor takker for hjælp: 27 timers mareridt er forbi

13-årige Filippa forsvundet, 13-årig pige der delte aviser ud er forsvundet
13-årige Filippa forsvundet, 13-årig pige der delte aviser ud er forsvundet (Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Hendes mor takker blandt andre alle de frivillige, der hjalp, og efterforskningsteamet.

– 27 timers mareridt er overstået, og min højt elskede Filippa er hjemme!, skriver Pernille Nielsen i et Facebook-opslag søndag aften.

Filippa blev meldt savnet lørdag, da hendes cykel, taske og mobil blev fundet efterladt, efter hun havde delt aviser ud i området ved Kirkerup sydøst for Slagelse.

Herefter indledte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en massiv efterforskning af sagen. Over 600 har henvendt sig til politiet, der blandt andet har fået videoovervågning i sagen.

– Tak til hele Danmark, alle frivillige der hjalp i blinde, min vidunderlige mand, hele vores fantastiske netværk og særligt et fantastisk effektivt efterforskningsteam, skriver Pernille Nielsen.

Lidt efter klokken 15 søndag kunne politiet fortælle, at de havde fundet den 13-årige pige i live. På pressemødet oplyste politiet, at en 32-årig mand, der befandt sig på samme adresse, var blevet anholdt.

Den 32-årige vil senere mandag blive fremstillet i grundlovsforhør.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

    Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
    Læs mere