AVIZ

Ejer du en iPhone 15? Sådan passer du bedst på din telefon

Apple har længe domineret markedet for smartphones. Blandt brugere af iPhones er der også enighed om, at iPhone overgår konkurrenterne både i forhold til design og brugervenlighed.

iPhones har dog én fremtrædende ulempe: De ikke er specielt billige. Du får masser af værdi for pengene, men når du for eksempel investerer i en iPhone 15, er det derfor særligt vigtigt, at du passer så godt på din telefon, som du kan. 

Undgå vand og ekstreme temperaturer 

Først og fremmest bør du sørge for, at din iPhone 15 hverken bliver udsat for vand eller ekstreme temperaturer. En iPhone kan som udgangspunkt holde til lidt af hvert, men hvis du har den fremme i frostvejr eller regn, kan telefonen godt gå i stykker.

Hold din software opdateret 

Apple udsender løbende ny software, som omfatter sikkerhedsforbedringer og fejlrettelser. Hvis du sørger for at holde din iPhones software opdateret, kan du markant forlænge enhedens levetid. 

Hold din iPhone 15 ren 

Det kan også være en god idé, at du regelmæssigt tørrer skærmen over med en blød mikrofiberklud. Hvis der for eksempel kommer for meget støv og snavs ind i telefonens lightning-port, kan telefonen få problemer med at oplade.

Ved at rengøre din iPhone 15 jævnligt, passer du både på telefonens indre og ydre, så levetiden forlænges.

Brug et iPhone 15 cover 

De fleste af os har prøvet at tabe vores iPhone på gulvet. Og i de fleste tilfælde overlever telefonen med nød og næppe. Men hvis du taber din iPhone på et flisegulv eller asfalt, kan du ofte se frem til at skulle udskifte skærmen. Derfor er det essentielt, at du får fat i et iPhone 15 cover, som kan beskytte din telefon mod de værste former for skader fra slag og fald.

Hvordan finder jeg det rette iPhone 15 cover? 

I forbindelse med dit køb af et nyt iPhone 15 cover, skal du som det første finde en model, der er kompatibel med din iPhone 15. Du kan med fordel også overveje, hvor meget beskyttelse du har brug for. iPhone 15 covers findes blandt andet i materialer som silikone, læder og hård plast, og du har rigeligt at vælge imellem, når du handler covers online.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette iPhone 15 cover? Så spørg din forhandler til råds.

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere