AVIZ

Ehlers var afgørende i ny Winnipeg-sejr efter skidt stime

NHL: Carolina Hurricanes at Winnipeg Jets

Forwarden Ehlers sendte i det 17. minut af første periode holdkammeraten Kyle Connor fri med en aflevering, som amerikaneren konverterede til en scoring til 1-0.

I anden periode var det Ehlers selv, der i det 12. minut fordoblede føringen efter godt pasningsspil fra Winnipeg.

Martin Necas reducerede for Carolina i slutningen af anden periode, men det blev kampens sidste scoring.

Generelt formåede Carolina at lægge godt pres på hjemmebaneholdet i løbet af kampen.

Det udmøntede sig i en skudstatistik, der viste 43-22 i udebaneholdets favør.

Ehlers har nu leveret syv mål og syv assists i løbet af sæsonen.

Winnipeg har vundet de seneste to opgør efter en periode med tre nederlag i træk fra slutningen af november til 1. december.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]