AVIZ

Efter elbit-sag: Ny departementschef i Forsvarsministeriet

Forsvarsministeriet

Det skriver Forsvarsministeriet i en pressemeddelelse.

Hun har siddet som fungerende departementschef siden august, efter at den tidligere departementschef Morten Bæk blev rykket efter fejl i en redegørelse i den såkaldte Elbit-sag.

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen er glad for at fortsætte samarbejdet med Pernille Langeberg.

– Vi lever i en tid, hvor en ny sikkerhedspolitisk virkelighed stiller store krav til udviklingen af Danmarks forsvar og sikkerhed, og her er Pernille med sit dybe kendskab til koncernen og erfaring med forsvars- og sikkerhedspolitik den helt rigtige til at styre Forsvarsministeriet sikkert videre, siger han i pressemeddelelsen.

Pernille Langeberg er uddannet jurist og har mange års erfaring fra Forsvarsministeriets departement og myndigheder samt fra Statsministeriet.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere