AVIZ

Duoen Højgaard og Olesen spiller sig videre i New Orleans

Zurich Classic Golf
Zurich Classic Golf (Gerald Herbert/Ritzau Scanpix)

De to danske golfspillere Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen kom stabilt fra start ved PGA-turneringen Zurich Classic, der spilles i New Orleans i den amerikanske delstat Louisiana.

De to spillere gik torsdagens runde i 65 slag. Det svarer til syv slag under par, hvilket placerer dem på en delt 30.-plads.

22-årige Nicolai Højgaard og 33-årige Thorbjørn Olesen klarede sig altså videre til fredagens anden runde.

I udgangspunktet går de 33 bedste af turneringens 80 par videre, men idet 13 par ligger på en delt 30.-plads efter første runde, er hele 42 par gået videre.

Første runde blev spillet som fourball, hvor hver spiller har sin egen bold gennem de 18 huller. Her er det kun den bedste score på hvert hul af de to, som tæller.

Helt i front ligger to amerikanske par i 11 slag under par, altså fire slag bedre end den danske duo. Det gælder Wyndham Clark og Beau Hossler samt Sean O’Hair og Brandon Matthews.

Wyndham Clark og Beau Hossler lavede i alt 11 birdies på første runde. Clark stod for fire, mens Hossler stod for syv.

Beau Hossler kaldte det efterfølgende en “dejlig” dag på TPC Louisiana i Avondale og sagde, at han og Clark supplerede hinanden perfekt.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Anden runde spilles som foursome. Det betyder, at spillerne skiftevis skyder til den samme bold. Derfor er scoren i foursome typisk højere end i fourball, hvor spillerne har mulighed for at satse mere.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere