AVIZ

De seneste to års CL-vindere brager sammen i kvartfinalen

Liverpool v Real Madrid - Uefa Champions League - Round of 16- 1
Liverpool v Real Madrid - Uefa Champions League - Round of 16- 1 (Andrew Yates/Ritzau Scanpix)

Real Madrid, der vandt i 2022, skal møde Chelsea, der vandt i 2021.

Det står klart, efter at Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) fredag har trukket lod til de kommende runder i sin mest fornemme klubturnering.

Foruden mødet mellem de seneste to vindere er der lagt op til lidt af et brag, når Manchester City møder Bayern München.

Det står desuden klart, at vinderne af de to ovennævnte kampe kommer til at stå over for hinanden i semifinalen.

Derudover venter et rent italiensk opgør, når AC Milan og det øjeblikkelige tophold i Serie A, Napoli, brager sammen.

Den sidste kvartfinale byder på et møde mellem Benfica og Inter.

Fredagens lodtrækning betyder også, at Italien har rigtig gode muligheder for at få et hold i finalen. Det kan kun Benfica forpurre, hvis klubben først slår Inter ud og derefter eliminerer enten AC Milan eller Napoli i semifinalen.

Real Madrid vandt sidste år Champions League ved at slå Liverpool med 1-0 i finalen i Paris. Det var 14. gang, at den spanske storklub sikrede sig trofæet med de store ører.

Ingen andre klubber er i nærheden af at kunne følge med Real Madrid i den statistik. AC Milan er klubben med næstflest trofæer. Italienerne har vundet turneringen syv gange.

Kvartfinalerne skal spilles 11.-12. april og 18.-19. april.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere