AVIZ

Danske golfmakkere har efterslæb før sidste runde

(Chris Graythen/Ritzau Scanpix)
(Chris Graythen/Ritzau Scanpix)

Golfspillerne Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen faldt otte pladser tilbage til en delt 20.-plads efter lørdagens tredje runde ved PGA-turneringen Zurich Classic, der spilles i New Orleans i den amerikanske delstat Louisiana.

De to spillere gik runden i 66 slag, hvilket svarer til seks slag under par.

En eagle, fem birdies og en bogey blev det til.

Dermed går 22-årige Nicolai Højgaard og 33-årige Thorbjørn Olesen ind til den afgørende runde søndag med visheden om, at der skal komme en regn af birdies, før det kan blive til en dansk topplacering.

Lørdagens tredje runde blev ligesom torsdagens første runde spillet som fourball, hvor hver spiller har sin egen bold gennem de 18 huller. Her er det kun den bedste score på hvert hul af de to, som tæller.

Søndagens finalerunde bliver ligesom fredagens anden runde spillet som foursome. Det betyder, at spillerne skiftevis skyder til den samme bold. Derfor er scoren i foursome typisk højere end i fourball, hvor spillerne har mulighed for at satse mere.

I front ligger fortsat amerikanerne Wyndham Clark og Beau Hossler. De gik tredje runde i 62 slag og har en samlet score på 26 slag under par.

Begge jagter deres første PGA-titel.

– Vi ser frem til udfordringen, siger Beau Hossler om søndagens finalerunde ifølge nyhedsbureauet AFP.

– Det bliver nogle fede omgivelser og en unik oplevelse at have chancen for at vinde en golfturnering med en makker, tilføjer han.

Sydkoreanske Im Sung-jar og amerikanske Keith Mitchell gik ligeledes tredje runde i 62 slag og ånder Clark og Hossler i nakken. Sung-jar og Mitchell ligger således på en andenplads med en samlet score på 25 slag under par.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere