AVIZ

Dansk Madonna-koncert kaldes en langtrukken skuffelse

FILES-US-BRITAIN-ENTERTAINMENT-MUSIC-MADONNA

Sådan lyder et par af beskrivelserne af Madonna-koncerten onsdag aften i Royal Arena i København.

Både hos Ekstra Bladet og B.T. giver anmelderen koncerten to ud af seks stjerner.

– Officielt synger Madonna live. Uofficielt gør hun ikke. Man kunne i hvert fald sjældent mærke hendes vokal. Den var i lange perioder mekanisk og uvedkommende. Som hele showet, skriver Thomas Treo fra Ekstra Bladet.

Imens kalder B.T.’s anmelder koncerten for blandt andet “en langtrukken skuffelse” og “mere teater end popshow”.

– Der var alt for mange lange dansepassager og teatralske mellemspil – eksempelvis da Madonna “skændtes med en dørmand” – og derfor blev koncerten langt hen ad vejen bare noget, man sad og stirrede på, skriver Kristian Dam Nygaard.

Han roser dog koncertens visuelle præstationer.

Samtidig skriver Politikens anmelder, at popsangeren ikke var kommet til København for at “lefle”, men for at lave “et statement af et show”.

– Et eller andet sted var der også en personlig fortælling, men efter en stringent teater-start, fortonede den sig. Som om manuskriptet kun var halvfærdigt, skriver Simon Lund og giver koncerten fire ud af seks stjerner.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere