AVIZ

Dansk målmandstalent imponerer med 32 redninger i NHL

NHL: Florida Panthers at Ottawa Senators
NHL: Florida Panthers at Ottawa Senators (Marc Desrosiers/Ritzau Scanpix)

Natten til tirsdag dansk tid leverede den danske målmand 32 redninger i en 5-2-sejr over Florida Panthers.

I alt 34 skud blev Søgaard mødt af, og kun to gange lykkedes det Panthers at få pucken forbi ham.

Både på sociale medier og hos flere medier får danskeren ros får sin indsats.

I de 15 kampe, han har vogtet målet for holdet, er det blevet til syv sejre i alt.

Danskeren var kommet ind i en nederlagsstime på fem kampe, inden han i sine seneste to optrædener har fået vendt udviklingen med to sejre.

– Tingene går den rigtige vej for mig. Jeg tager skridt i den retning, som er rigtig for mit spil, siger Søgaard efter kampen ifølge det canadiske sportsmedie TSN.

– Men i bund og grund handler det om at være i stand til at nulstille sig mentalt. For nu er den her kamp forbi, og så er det rart at kunne nyde det. Men når vi er tilbage på arbejde, skal vi fokusere på næste kamp.

Senators kæmper om en wildcard-plads til NHL-slutspillet i Eastern Conference – en kamp, hvor Senators halser efter flere andre hold. Men den er endnu ikke tabt med endnu otte kampe tilbage af sæsonen.

Flere andre danskere var i aktion natten til tirsdag i NHL.

For Seattle Kraken fik Oliver Bjorkstrand 13 minutter på isen uden mål eller assister til følge, da holdet tabte 1-5 til Minnesota

Lars Ellers Colorado Avalanche har tidligt tirsdag morgen dansk tid endnu ikke spillet sin kamp færdig mod Anaheim Ducks.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere