AVIZ

Dansk kendis og realitystjerne er blevet single

Foto: Depositphotos.com
Foto: Depositphotos.com

Elvira Pitzner, der er kendt fra reality programmet “Diamantfamilien” kunne i 2021 fortælle, at hun mødte Milad Saadati på en ferie i Dubai. Her blev de forelsket i hinanden og har indtil nu dannet par. Tilbage i 2021 postede Elvira Pitzner et instagram opslag. Her skrev hun ´Esgham´, til sit billede af dem to sammen. Det betyder elskede på persisk, hvilket var et udtryk for deres kærlighed til hinanden. 

Den kærlige stemning findes dog ikke mere, da parret i dag ikke er sammen mere. Det bekræfter Milad Saadati overfor Ekstra Bladet. Deres forhold er derfor slut og de er færdige med hinanden. 

Modstander af reality TV og upopulær hos familien

Milad Saadati har ikke været en populær mand hos Pitzner-familien. Særligt Katerina Pitzner har været meget offentlig og direkte med sin mening om datterens kæreste. – Det er ikke nogen hemmelighed, at der ikke er nogen i familien, der bryder sig om din kæreste. Sådan er det. Vi har prøvet og slugt en masse kameler. Men nej, nu er det ude, og jeg står fandeme ved det, lød det fra Katerina Pitzner i sæson seks af ‘Diamantfamilien’. 

Milad Saaditi har selv før offentligt langet ud efter reality TV og Diamantfamilien. Han skrev følgende på sin egen Instagram Story: “Hvis du følger denne profil for at være up-to-date med realityshows på tv, så vil jeg gerne fortælle alle, at jeg personligt er imod sådanne ting, og jeg gider ikke at have mit privatliv på tv eller at være genstand for andres forretning eller underholdning” 

Det kommer her tydeligt til udtryk, at han ikke var den helt store fan af programmet. På trods af hans modstand mod programmet har han selv medvirket i programmet et par gange. Det har indtil nu ikke været muligt at få en kommentar fra Elvira Pitzner for Ekstra Bladet. 

Andre læser også

En sommerferie på Grønland

    Hvis du går og drømmer om en spændende og anderledes sommerferie, så bør du altså overveje en sommerferie til Grønland. Grønland rummer enorme oplevelser – den anderledes kultur, natur og [...]
    Læs mere