AVIZ

Canadisk powerpar sender Rune og makker ud af Indian Wells

BNP Paribas Open - Day 3
BNP Paribas Open - Day 3 (Julian Finney/Ritzau Scanpix)

Sammen med makkeren – det amerikanske talent Ben Shelton – blev han fredag morgen dansk tid sendt ud af turneringen af et sandt canadisk powerpar.

Verdens nummer ti i single, Felix Auger-Aliassime, og nummer 30, Denis Shapovalov, vandt således med 6-1, 6-3 over Rune og Shelton i doubleturneringens første runde.

De to canadiere overmatchede generelt det dansk-amerikanske par. Shapovalov og Auger-Aliassime har da også mange gange før spillet double sammen, mens Rune og Shelton er et helt nyt par.

Danskeren og amerikaneren kom hyppigt under pres i deres server. Samtidig kom Shapovalov og Auger-Aliassime igennem kampen helt uden at blive brudt.

Danske Rune kan nu fokusere på single i ATP Masters 1000-turneringen, hvor han i sin første kamp skal i aktion mod amerikanske Mackenzie McDonald.

Første sæt var hurtigt overstået og et tydeligt eksempel på servens afgørende betydning i double.

Efter at de tre andre spillere på banen sikkert havde holdt serv, skulle Rune ved stillingen 1-2 forsøge at gøre dem kunsten efter.

Men danskeren formåede ikke at lægge det nødvendige pres på canadierne og kom ned med stillingen 30-40 i partiet.

Det pres kunne han ikke stå for, da han sendte en kort flugtning i nettet. Dermed var det dansk-amerikanske par bagud med 1-3.

Herefter blev også Shelton brudt, og da Auger-Aliassime og Shapovalov var sikre i egen serv, endte sættet 6-1 i canadiernes favør.

Tidligt i andet sæt lugtede det igen af problemer for Shelton og Rune.

Både Shelton og Rune var tidligt i sættet begge tæt på at afgive servepartier, men holdt akkurat stand til 3-3.

Her blev det dansk-amerikanske par dog brudt, da der ved stillingen 40-40 i Sheltons serveparti blev spillet en afgørende bold, hvor Shapovalov havde succes med at passere det dansk-amerikanske par ved nettet.

Så var Rune og Shelton igen nede med et servegennembrud, og i stedet for at holde kampen i live, blev også Rune brudt klart, og så var kampen ovre, da canadierne sikkert tog andet sæt 6-3.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere