AVIZ

Bliv godt dækket med en afbestillingsforsikring

Er I begyndt at planlægge, hvor sommerferien skal gå hen? Der er mange lækre destinationer, men de fleste ved også, at når man vælger at tage et fly, så er der en risiko for, at man kan blive nødt til at afbestille rejsen – og så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Der kan være mange årsager til, at afbestilling bliver nødvendigt. Det kan være, I ikke har kunnet få ferie i pågældende uger, eller at I bliver ramt af sygdom.

En del flyselskaber tilbyder, at man kan tilbyde afbestillingsforsikring gennem dem, når man køber billetterne, men i de fleste tilfælde er det faktisk billigere, hvis man sørger for at være dækket af en afbestillingsforsikring gennem sit forsikringsselskab. I kan kigge nærmere på mulighederne og købe afbestillingsforsikring her – så er I godt dækket, næste gang I skal ud at rejse. Der er forskellige typer af forsikringer, så I kan overveje, hvad der passer jer bedst.

Hvad er en uforudset hændelse?

Det er ikke altid, man kan få dækket en afbestilling af sin rejse. Det kommer an på, hvad der ligger til grund for afbestillingen. Det kan for eksempel skyldes sygdom, dødsfald i familien eller juridiske forpligtelser, der ramler sammen med ferien. De fleste er ærgerlige over at være nødt til at aflyse en ferie, så I kan måske kigge lidt nærmere på muligheden for blot at rykke den til et andet tidspunkt, så I stadig kan komme sydpå over sommeren.

Hvis I er i tvivl om, hvad forsikringen egentlig dækker, kan I læse meget mere om det på hjemmesiden. Det er typisk også en god idé at tale med en forsikringsrådgiver, der kan give jer gode råd med på vejen om, hvilken forsikring vil give mening for jer at investere i. I kan samtidig også kigge nærmere på almindelige rejseforsikringer, der er gode at have tegnet.

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere