AVIZ

Bergur Løkke skifter Venstre ud med Moderaterne

Bergur Løkke Rasmussen, venstre Venstre holder landsmøde i herning kongrescenter. lørdag den 19. november 2022
Bergur Løkke Rasmussen, venstre Venstre holder landsmøde i herning kongrescenter. lørdag den 19. november 2022 (Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix)

– Nu ser jeg frem til, sammen med mange andre gode kræfter, at kaste mig ud i arbejdet med at forme Moderaternes EU-politik, passe mit arbejde i EU-Parlamentet og Region Hovedstaden og forsætte mit gode samarbejde med både nuværende og tidligere politiske kolleger, skriver han på Facebook.

Tilbage i 2019 blev han ved europaparlamentsvalget førstesuppleant til Venstres gruppe.

Efter at Søren Gade blev valgt til Folketinget i forbindelse med det seneste folketingsvalg i november 2022, forlod han EU-Parlamentet, og Bergur Løkke Rasmussen fik dermed fast plads i Bruxelles.

Skiftet satte ifølge Berlingske tingene i perspektiv.

– Det har kickstartet en tankeproces om at være 100 procent sikker og ærlig over for sig selv, i forhold til hvor jeg skal stå rent politisk for bedst muligt at kunne leve op til det ansvar og den forpligtelse, der ligger i at sidde i Europa-Parlamentet, siger Bergur Løkke Rasmussen til Berlingske.

Bergur Løkke Rasmussen begyndte sin karriere i Venstre, da han som 17-årig meldte sig ind i Venstres Ungdom i Græsted.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere