AVIZ

Amazon leverer vækst i omsætning og overskud i tredje kvartal

Amazon Q3 earnings

Selskabet har således øget omsætningen til 143,1 milliarder dollar, fremgår det af kvartalsresultater fra selskabet offentliggjort torsdag aften dansk tid.

De 143,1 milliarder dollar svarer til omkring 1011 milliarder danske kroner og er en stigning på 13 procent fra samme kvartal sidste år.

Nettooverskuddet hos selskabet stiger også.

Det blev på 9,9 milliarder dollar svarende til knap 70 milliarder kroner. Også det var en stigning, da overskuddet i tredje kvartal 2022 lød på 2,9 milliarder dollar.

Aktier hos Amazon er steget umiddelbart efter offentliggørelsen af resultaterne.

– Vi havde et stærkt tredje kvartal, mens vores omkostninger ved at leve op til kunders behov og vores leveringshastighed i Stores-forretningen tog endnu et skridt fremad, siger Andy Jassy, topchef for Amazon, i en skriftlig udtalelse.

Amazon står dog også over for en række udfordringer.

Amazon er således i september blevet sagsøgt af det amerikanske handelstilsyn, Federal Trade Commission (FTC), for at puste priser op og udøve monopolmagt. Det afviser Amazon.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere