AVIZ

Alcaraz og brandvarme Medvedev mødes i Indian Wells-finale

(Julian Finney/Ritzau Scanpix)
(Julian Finney/Ritzau Scanpix)

Natten til søndag dansk tid står det nemlig klart, at det er spanske Carlos Alcaraz og russiske Daniil Medvedev, der søndag skal mødes i finalen.

Alcaraz ligger nummer to på verdensranglisten, mens Medvedev i øjeblikket indtager en sjetteplads.

Lørdag slog Medvedev amerikanske Frances Tiafoe med cifrene 7-5, 7-6.

Senere lørdag lokal tid spillede Alcaraz sig også i finalen med en sejr over italienske Jannik Sinner med cifrene 7-6, 6-3.

I kampen mellem Sinner og Alcaraz kom italieneren godt fra start og fik det første break, men blev kort efter brudt af Alcaraz.

I andet sæt øgede Alcaraz presset, og Sinner blev tvunget ned bag baglinjen.

Alcaraz kom hurtigt foran. Derefter forvandlede han, hvad der kunne have været en tæt kamp til en ganske komfortabel sejr.

Ifølge Reuters kan Alcaraz komme tilbage som verdens nummer et, hvis han søndag vinder finalen.

Hans finalemodstander, Medvedev, sikrede sig en plads i finalen, efter at han først havde misbrugt hele syv matchbolde.

– Det er altid bedre at gøre det færdigt på det første matchpoint og ikke det ottende, siger Medvedev efter kampen.

– Men det er det, der også gør tennis til en sjov sport. Jeg er bare virkelig glad for, at det lykkedes mig ikke at tabe denne kamp og ikke ende med fortrydelser, mareridt og den slags.

Medvedev er inde i en god stime og har vundet sine seneste 19 kampe. Han har vundet titler i hele tre turneringer den seneste måned.

Vinder 19-årige Alcaraz søndagens finale, er det tredje gang i karrieren, at han vinder et trofæ i en Masters 1000-turnering.

/ritzau/Reuters

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere