AVIZ

Den bedste arbejdsdag i gode omgivelser

Kender du det, når arbejdsdagen kan virke lang? Det er du ikke den eneste, som oplever i løbet af et langt og godt arbejdsliv. Men, der er heldigvis små ting som du selv og din arbejdsplads kan gøre, for at lette arbejdsdagen en smule og gøre det sjovere at gå på arbejde. For når det er sjovt at gå på arbejde, stiger effektiviteten på arbejdspladsen, og arbejdsdagen bliver sjovere og bedre. Hvad enten I skal have gang i noget Firmafrugt fra en Frugtordning til firma & erhverv eller skal have gang i en quiz om fredagen, så kan du læse med her og få lidt inspiration.

Fire rigtig gode og nemme ideer til arbejdsplanen

  1. Den første gode idé er at sørge for, at der er noget sjovt at glæde sig til hver eneste dag. Måske skal I have en fælles kalender til at stå i jeres kantine, hvor dagens vits eller gåde står skrevet. Så har I noget fælles at snakke om i pauserne, grine af eller undres over.
  2. En anden god ide er at sørge for, at der er noget aktivitet i løbet af arbejdsdagen. Når man sidder hele dagen ned på et kontor, eller hele dagen står bag kassen, så er det en god idé at få sig rørt i pauserne. Her kan det være en ide at have et lille program med fysiske øvelser til at ligge, som man kan lave på 5 minutter sammen med en sød kollega eller alene i pausen.
  3. I kan også arrangere fælles events og dermed værne om fællesskabet. Godt nok kan I ikke have et fedt arrangement hver dag, men ved indimellem at holde en fest, tage på tur, spille minigolf, spise sammen, eller opleve noget fælles, så knyttes der tættere bånd mellem medarbejderne – og det vil skabe bedre stemning helt generelt.
  4. Den fjerde og sidste mulighed i artiklen her er at sørge for, at du glæder dig. Uanset hvad din indstilling til dit arbejde er, så vil du med et positivt sind skabe mere energi for dig selv og på den måde få en mere optimal start på arbejdsdagen. Ligegyldigt om du glæder dig eller ikke gør, så går alting nemmere, når man tager det med et smil.

Det var alt med gode ideer til arbejdsdagen for denne gang. Mon ikke at arbejdsdagen i morgen allerede er blevet en smule bedre?

Andre læser også