AVIZ

Skuespiller må vente: Sag om voldsanklager mod ekskæreste udsat

Robert Hansen
Robert Hansen (Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix)

Det har Retten på Frederiksberg besluttet tirsdag, hvor anklager, forsvarer, Robert Hansen og adskillige journalister ellers var mødt op.

Et af forholdene om vold foregik ifølge anklagemyndigheden i Spanien, hvor han og ekskæresten Nynne Larsen blev anholdt af spansk politi.

Anklagemyndigheden har dog ikke fået svar på, hvorvidt der ligger en afgørelse fra det spanske politi.

– Vi mener ikke, at vi kan gøre sagen færdig eller gå i gang med den overhovedet, fordi det er vigtigt, at alle forhold bliver vurderet samlet, siger retsformanden i retslokalet.

Forespørgslen til det spanske politi blev først sendt den 9. februar – altså knap to uger før retsmødet tirsdag.

– Det er brandærgerligt, at I ikke har fået det afklaret i bedre tid, uddyber retsformanden, henvendt til anklageren.

Robert Hansen er tiltalt for i alt tre forhold af vold mod Nynne Larsen.

Han nægter sig skyldig i alle forholdene, oplyser hans forsvarer, Erbil Kaya, i retten tirsdag.

Den første episode skal have fundet sted den 16. november 2020 i Robert Hansens eget hjem, hvor han ifølge anklageskriftet gav hende flere knytnæver i hovedet.

Cirka et halvt år senere, i marts 2021, tildelte han hende ifølge anklageskriftet slag flere steder på kroppen og én gang i ansigtet med en guitar. Ifølge anklageskriftet var det grov vold og så voldsomt, at guitaren gik i stykker.

Den sidste episode, som er årsag til, at sagen er udskudt, skal have fundet sted på en ferie i Spanien i juni 2021. Her slog han angiveligt Nynne Larsen, så hun faldt, hvorefter han sparkede hende i ribbenene.

Sagen fik offentlighedens opmærksomhed, da Nynne Larsen efter episoden i Spanien delte sit forslåede ansigt i et opslag på Instagram.

Robert Hansen har fortalt til Se og Hør, at der var tale om et slagsmål, som de to var lige gode om.

– De blå mærker er fra Spanien, hvor vi begge endte i spjældet, fordi vi var kommet op at slås. Da politiet kom, stod hun og slog mig i hovedet med en iPhone, så blodet sprøjtede, har han fortalt.

Nynne Larsen har udtalt over for Se og Hør, at hun også slog Robert Hansen – men i selvforsvar.

Robert Hansen var 20 år gammel, da han fik sit folkelige gennembrud med rollen som Viktor Knudsen i filmatiseringen af Dennis Jürgensens kultklassiker “Kærlighed ved første hik”.

Nynne Larsen er blandt andet kendt fra reality-programmet “Divaer i junglen”.

Sagen mod Robert Hansen udsættes mindst en måned.

/ritzau/

Andre læser også