AVIZ

42-årig mand sigtes for drab på kvinde i Holstebro

Politiaktion på Lemvigvej i Holstebro

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den 42-årige er fra Holstebro og har en relation til den afdøde kvinde. De nærmere omstændigheder omkring relationen oplyses ikke. Manden vil torsdag klokken 11 blive fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Holstebro.

Politiet var onsdag massivt til stede på Lemvigvej i Holstebro. Vejen var længe spærret af, mens politiet arbejdede i et hus og undersøgte det nærliggende område med hunde og droner. Hjemmeværnet var også til stede for at hjælpe til med afspærringen.

Den 51-årige kvinde blev fundet død onsdag formiddag. Den 42-årige mand blev i forbindelse med efterforskningen anholdt.

Onsdag lød det fra politiet, at kvindens dødsfald var mistænkeligt, og nu fremgår det altså, at politiet mistænker den 42-årige for at have slået kvinden ihjel.

– Vi har efterforsket sagen intensivt, og den anholdte mand er sigtet for manddrab. Efterforskningen går videre, og vi har ikke yderligere kommentarer om sagen på nuværende tidspunkt, siger politikommissær Theis Thylstrup i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Andre læser også

Skab den fedeste fest

  Det kan være, at du snart har fødselsdag eller der er en anden vigtig begivenhed, der skal fejres. Derfor bør du overveje, hvordan du får stablet en fed fest på [...]
  Læs mere

  Derfor er bilservice vigtigt

   Bilservice er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og sikkerhed på vejen. Uanset om din bil er ny eller ældre, er regelmæssig service afgørende for at forhindre større reparationer [...]
   Læs mere