AVIZ

24-årige Mbappé ser ud til at blive Frankrigs nye anfører

FILES-FBL-FRA-EURO
FILES-FBL-FRA-EURO (Franck Fife/Ritzau Scanpix)

Paris Saint-Germain-spilleren har taget imod tilbuddet efter en samtale med landsholdstræner Didier Deschamps.

Tottenham-målmanden Lloris har sat stoppet sin internationale karriere. Det skete en måned efter VM-slutrunden. Her tabte franskmændene til Argentina. Han har båret anførerbindet i mere end et årti.

Mbappé har spillet 66 kampe for sit landshold og er på det seneste blev sat kraftigt i forbindelse med anførerrollen.

Han blev i VM-finalen noteret for et hattrick, mens han i 2018 hjalp Les Bleus, som holdet hedder i folkemunde i Frankrig, til sejr ved slutrunden.

Hans første kamp som anfører bliver fredagens EM-kvalifikationskamp mod Holland. Den spilles på Stade de France.

Kylian Mbappé er i en alder af bare 24 år den mest scorende spiller for Paris Saint-Germain igennem tiderne. Tidligere på denne måned kom han op på samlet 201 mål for den franske storklub.

Mbappé satte målrekord i sin kamp nummer 247 for PSG. Den hidtil mest scorende spiller, Edinson Cavani, spillede 301 for klubben.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere