AVIZ

23-årig kvinde er skyldig i drab med WC-rens og jernstang

Vestre Landsret i Aalborg
Vestre Landsret i Aalborg (Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Det har et enigt nævningeting i Vestre Landsret i Aalborg afgjort torsdag, skriver TV2 Nord.

Dermed stadfæstes kendelsen fra Retten i Aalborg, der også fandt Kylie Flodager skyldig i drab.

Drabet fandt sted i en lejlighed i det centrale Aalborg 30. april 2021.

Drabsofferet blev slået med en jernstang, stukket med kniv og fik flere indsprøjtninger med WC-rens og brintoverilte. Han fik til sidst et bælte om halsen og blev kvalt.

Alle nævninger og dommere er i landsretten enige om, at den 23-årige kvinde tog del i drabet, men ifølge TV2 Nord har tre af ni nævninger ikke fundet det bevist, at hun stod for selve kvælningen af manden.

Kylie Flodagers tidligere kæreste Dan Flex blev også dømt for drabet i byretten. Men i modsætning til Flodager accepterede han byrettens dom, der for dem begge lød på en straf på 14 års fængsel.

Om Vestre Landsret kommer frem til den samme straf til kvinden, vil blive besluttet senere torsdag, når der afsiges dom.

Under sagen har Kylie Flodager erkendt at have udøvet grov vold, men hun ville frifindes for drab.

Hun har forklaret, at hun tidligere havde et forhold til den dræbte mand. Det var ifølge hende et slags sugardaddylignende forhold, hvor hun fik penge og gaver for seksuelle ydelser.

Flere gange havde hun dog følt sig udsat for overgreb fra den 45-åriges side.

Og da hendes daværende kæreste – den nu 37-årige Dan Flex – hørte om det, fik det ham til at gå amok, forklarede Kylie Flodager i Retten i Aalborg.

Dan Flex forklarede i byretten, at han havde udøvet vold, men at det var Kylie Flodager, som strammede bæltet om den 45-åriges hals.

/ritzau/

Andre læser også

Vigtigheden af affaldssortering

  Affaldshåndtering er en essentiel del af at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed. Ved at sortere vores affald korrekt kan vi reducere mængden af affald, der ender på lossepladser, mindske forureningen [...]
  Læs mere

  Find de smukkeste smykker

   Smykker har i årtusinder været en integreret del af menneskets kultur og selvudtryk. Fra de antikke civilisationers prægtige guldkreationer til nutidens moderne design er smykker mere end blot tilbehør – [...]
   Læs mere